Coronaproof videoproducties?
Yes, we can! 🚀

Naast ons aanbod van promospots, bedrijfs- en campagnefilms, werkten we een aantal concepten uit om ook in tijden van corona op een veilige manier in contact te blijven met je doelgroep.

Bekijk hieronder wat we voor je kunnen betekenen naast ons reguliere aanbod.

Panelgesprek

Bepaalde onderwerpen vragen nuance en daarom dus verschillende invalshoeken.

Kies in dit geval voor een panelgesprek of online debat. Wij gaan voor jou op zoek naar een geschikte moderator en locatie. We verzorgen zowel de visuele als inhoudelijke voorbereiding.

Livestreaming

Kan een toespraak of event niet met publiek doorgaan wegens de coronamaatregelen?

Dan is livestreaming de ideale oplossing. We bieden verschillende formules aan: van 1 tot 4 camerastandpunten met live regie.

Kies tussen een vooraf opgenomen video of een uitzending on the spot.

Presentatie

Kan je presentatie niet live doorgaan? Kies dan voor een (vooraf opgenomen) digitale versie. Zo heb je ook perfect controle over de kwaliteit van je presentatie.

Ondertitels of animaties toevoegen behoren tot de vele mogelijkheden. Bovendien kan je ook gebruik maken van een presentatietool naar keuze zoals Powerpoint.

Toespraak

Aan de hand van een video kan je je doelgroep heel snel en gemakkelijk bereiken op een persoonlijke manier.

We coachen je om je toespraak professioneel voor de camera te brengen. Bijkomend voordeel: meerdere mensen die zich op verschillende locaties bevinden kunnen samen een gebundelde boodschap brengen.

STAPPENPLAN

Hoe gaan we te werk?

  • Wij dragen steeds mondmaskers tijdens het filmen en respecteren als crew ook de social distance van 1,5 meter met de klanten.
  • Alle materialen zoals camera’s, statieven, microfoons,… worden voor, tijdens en na het filmen consequent ontsmet.
  • De opnames gaan enkel door wanneer niemand ziektesymptomen vertoont. Alle aanwezigen op set tekenen een afsprakenblad op eer om de geldende coronamaatregelen na te leven.
  • Onze medewerkers installeerden allemaal de corona-alert app en wij vragen aan de aanwezigen op de set om dit ook te doen.