FULL SERVICE VIDEO DIVISION

Apollo 11 rocket division

Naar de maan en terug. Voor minder gaan we niet bij onze premium video divisie. Let's make history.

In een notendop

We gaan full power om high end video’s te maken die je doelgroep omver blazen, zowel visueel als inhoudelijk. Verwacht je aan premium story driven video’s, gemaakt op maat van de identiteit van je bedrijf of organisatie. Van pre- tot postproductie en alles daartussen zoals decorbouw, casting,… we got your back!

HQ FILMED CONTENT & EDITS

Space shuttle service

Deze dienst brengt je communicatieproject vlot en veilig op zijn bestemming met kwalitatieve video's.

In een notendop

Je concept is straight forward, je hebt een duidelijk idee over hoe de video er moet uitzien, doet alle voorbereidingen zelf maar je hebt een professioneel videoteam nodig die je plannen kwalitatief kan uitvoeren? Dan helpt ons team je graag bij het filmen en/of monteren van je content!

2D & 3D ANIMATION

Orion animation studio

Orion neemt je mee de ruimte in, verder dan je ooit geweest bent. Dankzij animatie is werkelijk alles mogelijk. The sky is no longer the limit.

In een notendop

Iets tonen dat moeilijk te filmen is, complexe zaken zo aantrekkelijk mogelijk visualiseren of iets in een notendop uitleggen? Ons team helpt je om je boodschap helder en efficiënt om te zetten naar beeld. Van 2D explainer video’s tot 3D visualisaties, we denken graag mee over de beste aanpak.

teasers of snippets voor social media

Haal meer uit je videocontent

  • Ontvang onze video’s in verschillende formaten voor gebruik op diverse platformen.
  • Laat als aanvulling op je social media campagne afgeleide versies maken van onze video’s, aangepast aan het specifieke doel en het platform.

Korte teasers, snippets, boomerangs,… you name it.

Neem contact op

Coronaproof videoproducties?
Yes, we can! 🚀

Naast ons aanbod van promospots, bedrijfs- en campagnefilms, werkten we een aantal concepten uit om ook in tijden van corona op een veilige manier in contact te blijven met je doelgroep.

Bekijk hieronder wat we voor je kunnen betekenen naast ons reguliere aanbod.

Panelgesprek

Bepaalde onderwerpen vragen nuance en daarom dus verschillende invalshoeken.

Kies in dit geval voor een panelgesprek of online debat. Wij gaan voor jou op zoek naar een geschikte moderator en locatie. We verzorgen zowel de visuele als inhoudelijke voorbereiding.

Livestreaming

Kan een toespraak of event niet met publiek doorgaan wegens de coronamaatregelen?

Dan is livestreaming de ideale oplossing. We bieden verschillende formules aan: van 1 tot 4 camerastandpunten met live regie.

Kies tussen een vooraf opgenomen video of een uitzending on the spot.

Presentatie

Kan je presentatie niet live doorgaan? Kies dan voor een (vooraf opgenomen) digitale versie. Zo heb je ook perfect controle over de kwaliteit van je presentatie.

Ondertitels of animaties toevoegen behoren tot de vele mogelijkheden. Bovendien kan je ook gebruik maken van een presentatietool naar keuze zoals Powerpoint.

Toespraak

Aan de hand van een video kan je je doelgroep heel snel en gemakkelijk bereiken op een persoonlijke manier.

We coachen je om je toespraak professioneel voor de camera te brengen. Bijkomend voordeel: meerdere mensen die zich op verschillende locaties bevinden kunnen samen een gebundelde boodschap brengen.

STAPPENPLAN

Hoe gaan we te werk?

  • Wij dragen steeds mondmaskers tijdens het filmen en respecteren als crew ook de social distance van 1,5 meter met de klanten.
  • Alle materialen zoals camera’s, statieven, microfoons,… worden voor, tijdens en na het filmen consequent ontsmet.
  • De opnames gaan enkel door wanneer niemand ziektesymptomen vertoont. Alle aanwezigen op set tekenen een afsprakenblad op eer om de geldende coronamaatregelen na te leven.
  • Onze medewerkers installeerden allemaal de corona-alert app en wij vragen aan de aanwezigen op de set om dit ook te doen.


Contact

Info@videonauten.be
BE 0641.810.594

Kortrijksestraat 2
8501 Heule

Bel ons
+32(0)492 44 17 85

Bereikbaar van maandag tot vrijdag:

  • 9u30-12u00
  • 13u30-16u30