Frequently Asked Questions - De Videonauten
4172
page-template-default,page,page-id-4172,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Om je zo snel mogelijk een antwoord te geven, hebben we de meestgestelde vragen hier opgelijst.

Hoeveel kost een video?

De prijs is erg afhankelijk van wat je precies wilt. Een basic video zal minder kosten dan een video met alles erop en eraan. Denk maar: motion graphics, animatie, dronebeelden, enzovoort. Daarom zitten we graag met je aan tafel om de mogelijkheden en het budget te bespreken. We vinden het belangrijk om daar erg transparant over te zijn naar onze klanten toe. Daarom kan je op elk moment een vrijblijvende kostenberekening aanvragen. No strings attached. De keuze is nadien volledig aan jou en bevat geen verborgen kosten.

Wat is een voice-over?

Een voice-over is een commentaarstem die de kijker doorheen de video gidst. Niet elke reportage of video heeft per definitie een voice-over nodig. Alles hangt af van de aanpak en de afspraken die vooraf gemaakt worden.

Ik wil een video. Wat nu?

Alles begint bij een idee en goede afspraken. We komen daarom graag bij je langs om vrijblijvend de video en/of de website te bespreken. Of je bent uiteraard ook welkom bij ons in The Studios in Kortrijk. Nadien maken we een vrijblijvende prijsberekening zodat je perfect weet waar je aan toe bent.

Verhuren jullie audiovisueel materiaal?

Omdat we steeds de beste kwaliteit willen garanderen, kiezen we ervoor om ons materiaal niet uit te lenen. Zo zijn we zeker dat ons materiaal perfect werkt en dat er zich geen problemen voordoen tijdens opnames.

Waarom kiezen voor De Videonauten?

De Videonauten is een gepassioneerd tweekoppig team dat zich omringt met getalenteerde jonge mensen. We zijn ervan overtuigd dat we met onze journalistieke achtergrond als geen ander de ziel van je bedrijf maximaal tot haar recht kunnen laten komen.

Kan ik eerder geleverd werk van jullie bekijken?

Dat kan, je kunt ons portfolio bekijken via deze pagina. Het spreekt vanzelf dat niet al onze projecten online staan. We geven je graag een greep uit de verschillende soorten video’s die we al hebben gemaakt. Vind je je stijl niet terug? Aarzel dan toch niet om ons te contacteren. We zijn omringd met een goed team dat ongetwijfeld je wensen zal vervullen.

Welke muziek gebruiken jullie voor jullie video’s?

Gebruik maken van de juiste muziek is van cruciaal belang. Per video die we maken, selecteren we rechtenvrije muziek die perfect bij je film past. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we over tot aankoop. Naargelang de doeleinden waarvoor je de video wilt gebruiken, selecteren we de juiste licentie. Wil je gebruik maken van specifieke muziek in je video? Geen probleem. Al is de kans wel groot dat die muziek niet rechtenvrij is en dat er dus auteursrechten moeten betaald worden. Hier hou je best rekening mee. Wij pluizen met plezier voor je uit welke stappen je daarvoor moet zetten.