Terug

Het verhaal gaat verder!

Vanaf 2024 profileren we ons niet meer als videoproductiehuis. De Videonauten is omgevormd naar een collectief waar freelance journalisten Charlotte en Sander journalistieke audiovisuele content aanbieden zoals reportages, documentaires, podcasts,…

Maar onze trouwe klanten blijven niet in de kou staan. We hebben een enthousiaste partner gevonden die onze commerciële opdrachten kan overnemen.

"Dit is de juiste timing. Ik kijk enorm uit naar de toekomst samen met Yannick en het voltallige Zidis team.”
Charlotte Cattebeke
Zaakvoerder productiehuis De Videonauten

We geven de fakkel met een gerust hart door aan videoproductiehuis Zidis. De naam doet het misschien al vermoeden, Zidis heeft zijn roots in Antwerpen maar is al zeer actief in West- en Oost-Vlaanderen. Op dit moment leggen ze de laatste hand aan hun vestiging (mét state-of-the-art studio) in Zulte. De ideale uitvalsbasis dus om jullie vlot te blijven bedienen.

Naast video en animatie bieden ze ook grafisch ontwerp, audiodiensten en opleidingen aan. Bovendien delen we dezelfde waarden en doelen: duurzame partnerships aangaan met een vast aanspreekpunt waarin er écht naar de klant geluisterd wordt.

De komende twee jaar zal Charlotte nauw met Zidis samenwerken om hen van alle nodige informatie te voorzien zodat nieuwe opdrachten met een gelijkwaardige aanpak kunnen worden verdergezet. Opdrachten die via ons binnenkomen, komen automatisch bij de juiste Zidis-contactpersoon terecht.

Daarnaast blijven we bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of om opvolging van oude projecten in goede banen te leiden. 

We willen al onze klanten en medewerkers nogmaals heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de mooie samenwerkingen.